Sommartid



Sommartid



Blogg.se verkar fortfarande vara fast i sommartid! När jag skrev ett inlägg klockan 16.00 så visade klockslaget här 17.00. Någon annan som har märkt detta?




Hur kör du?



Hur kör du?



Jag läste precis att om män kör som kvinnor så kan dödstalen halveras. Det står att män kör för fort, utan bälte och onyktra. Att dom kör fort är ju ingen nyhet! Kör jag i 55 på en 60 väg så blir ju föraren (oftast man) bakom mig irriterad på att jag kör för långsamt, fastän jag kör för fort. Jag är duktig i trafiken i alla fall! Jag försöker att alltid hålla mig till den hastighetsgränsen som finns, jag använder bälte, blinkar när jag svänger (som väldigt många andra glömmer eller struntar i), kör säkert och alltid nykter. Hur kör du?



image536



77 år - Visa leg



77 år - Visa leg



En äldre man i Gällivare fick visa leg när han skulle handla lättöl. "Det är väl tydligt att jag är över 18 år" hade han sagt och vägrade också att visa leg. Vd:n för butiken svarar att i deras butik begär dom legitimation av alla kunder, för att garantera att ingen minderåring får tag på alkohol. Hur långt får det gå?



image535



Victoria Beckham = Brunett



Victoria Beckham = Brunett



Nu är Posh brunett igen! Jag tyckte att hennes kortklippta blonda hår var supersnyggt, men hon passar som brunett med. Vad tycker ni passar hennes bäst?







Angelina Jolie



Angelina Jolie



Det går rykten om att Angelina Jolie är gravid igen. Själv tror jag att det mycket väl kan stämma! Ensam är hon i så fall inte! Nicole Richie, Jennifer Lopez, Halle Berry, Cate Blanchett med flera har också varsin bulle i ugnen. Tror ni att ryktet stämmer?!



image531



Desperate Housewifes



Desperate Housewifes



Vad hände igår?! Jag jobbade från åtta till åtta igår och somnade under reklamen. Någon som kan berätta vad som hände i gårdagens avsnitt?




Dagens vill ha



Dagens vill ha


image530


Vill ha



Vill ha



One of a kind



image529



Prison Break - Spännande



Prison Break



Nu har jag kollat på det senaste Prison Break avsnittet (i USA)! Så spännande! Kan inte vänta till femte avsnittet av säsong tre. Vad tycker ni om Prison Break?



image528



Veckans kommentar



Veckans kommentar



"Det är så jobbigt med killar" Moa, 3 år



image527



Dagens skratt



Dagens skratt



image526



Prison Break



Prison Break



Utanför öser regnet ner, det blåser och är mörkt. Jag ska krypa ner under en filt och titta på en massa Prison Break avsnitt som jag har lånat. Vad passar bättre en riktig höstdag (dessutom söndag) än att kolla på film?



image524



Kommentarer sökes



Kommentarer sökes



Kommentarer sökes till min blogg, mina inlägg och vad ni vill läsa mer om.



Ge mig inspiration




image523



Bilder - Rock Chic



Bilder - Rock Chic



Blandade stilar genom åren



image514

image515

image521

image522



Dagens bild



Dagens bild



Ett bra budskap!



image513



Cupcakes



Cupcakes



Någon som har något bra recept på Cupcakes?



image512



Hot



Hot



image510



Kaffe eller te?



Kaffe eller te?



Nu under hösten är det mysigt att ta något varmt att dricka under kalla och mörka dagar. Varm choklad tycker jag är gott, men kanske inte något man dricker varje dag. Oftast blir det en kopp kaffe med en skvätt mjölk för min del. Vad föredrar du, kaffe eller te?



image509



Årets julklapp



Årets julklapp



Nästa vecka går vi in i November och julen närmar sig med stora steg. Är du en sådan person som är ute i god tid med julklapparna eller storshoppar du sista dagarna före jul?! I år har jag bestämt mig för att vara ute i god tid och jag kommer även att shoppa en del julklappar på nätet. Har ni någon bra sida ni kan rekommendera?! Vilken tror ni blir årets julklapp?






Shopping



Shopping



Jag måste som jag har skrivit tidigare, köpa en varm vinterjacka. Jag tänkte fråga er om ni har sett några snygga vinterjackor?! Någon affär ni kan rekommendera?



image508



Enkelt, gott och snabblagat



Enkelt, gott och snabblagat



Eneklt, gott och snabblagat, kan det bli bättre?! Igår testade jag och Maria en ny lunchrätt. Vi stekte kycklingbitar som vi blandade med färsk pasta, purjolök, paprika, majs och Crème Bonjour Cuisine Vitlök och Örter. Det var enkelt, gott och snabblagat! Den här rätten går dessutom att variera på flera sätt! Vill du inte ha kyckling, använd kött, vill du inte ha pasta, använd ris. Använd grönsaker och kryddor du tycker om! Crème Bonjour Cuisine finns i flera andra smaker. Något du har testat?



image507



Nu finns hon inte mer



Nu finns hon inte mer



Några av er kanske har läst om olyckan utanför Göteborg, där en av fem kvinnor dog i en gasolycka. Hon som dog är vår granne och senast i onsdags när jag var ute på lekplatsen med Lukas, så såg jag henne. Vi log mot varandra, hälsade och nu finns hon inte mer. Mina tankar går till hennes dotter! Varför händer sådana här saker personer som inte är värda det?






7 sanningar om mig



7 sanningar om mig



Här är reglerna:
1. Länka till den som utmanat dig.
2. Berätta 7 sanningar om dig själv.
3. Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
4. Lämna ett meddelande till dem du utmanat i deras blogg.

  1. Jag har en tvillingsyster
  2. Jag älskar Oboy
  3. Jag är piercad i naveln
  4. Jag tycker inte om att ringa personer jag inte känner
  5. Jag älskar att ta kort
  6. Jag är envis som en åsna
  7. Jag hatar när jag får fläckar på kläderna

Jag utmanar alla som läser detta!



Vrida tillbaka klockan



Vrida tillbaka klockan



Ni har väl inte glömt att vrida tillbaka klockan i natt?! Själv gjorde jag det innan jag somnade! Jag trodde att jag skulle få sova en extra timme inatt, men jag har sovit riktigt dåligt. Ett enkelt sätt att komma ihåg vilket håll man ska vrida klockan är att tänka så här; På våren ställer man fram utemöblerna (alltså ställer man fram klockan en timme) och på hösten ställer man tillbaka utemöblerna (alltså ställer man tillbaka klockan en timme). Någon som har något annat bra förslag på hur man ska komma ihåg vilket håll man ska vrida klockan?



image506



Har ni tänkt på...



Har ni tänkt på...



Hur gör uteställen som har öppet till klockan tre och det då är dags att vrida tillbaka klockan en timme?! Stänger dom ändå vid den tiden eller stänger dom en timme senare när klockan är fyra egentligen (eller tre då, när man har vridit tillbaka klockan?! Någon som vet?



image505



Hot or not, från Ellos?



Hot or not, från Ellos?


image504


Vackert



Vackert



image503



Stackare



Stackare



Tänker på dig syrranbyrran, hoppas att du blir bättre snart!



image502



Kommentera senaste inläggen



Kommentera senaste inläggen



image501



Trerätters



Trerätters



Igår blev vi bjudna på hemlagad trerätters, inte alls fel! Till förrätt blev det en krämig räksoppa, till varmrätt blev det marinerade revben och bakad potatis och till efterrätt fick vi panna cotta med kardemumma smak. Supergott! Kvällen avslutades senare med champagne för att fira det som hänt det senaste...Vad åt du igår?



image499



Aqua gör comeback



Aqua gör comeback



Aqua gör comeback, tro det eller ej! Hur tror du att det går?



image500




Me like



Me like



image498



Mmm



Mmm



image497



Myspys



Myspys



image496



Dagens drömoutfit



Dagens drömoutfit







Kläderna är ifrån H&M! Snyggt att ha skjorta under en sådan tröja, tycker jag. Nu väntar jag på att mina beställda kläder ska komma, dock inte dom här. Vad tycker du om kläderna ifrån H&M?



Hot or not?



Hot or not?



image494



Nostalgi



Nostalgi



Vilken är finast?



image487 image488



Pink Sugar



Pink Sugar



Doften Pink Sugar finns att köpa på eleven.se, en sida jag kan rekommendera. Kanske något att ge bort till lillasyster i julklapp?! Vilken parfym använder du?


image486


Halle Berry



Halle Berry



Halle Berry visar stolt upp sina nya former! Håller ni med om att dom flesta kändisar ser bra ut, trots att dom är med barn?



image485



Slut mellan Justin & Jessica



Slut mellan Justin & Jessica



Det går rykten om att det är på väg att ta slut mellan Justin Timberlake & Jessica Biel. Hur länge tror du att det håller?



image484



Mest aktiva



Mest aktiva



Jag har en liten fråga till er bloggare där ute i bloggvärlden. Vilka är det som kommer med på listan Mest aktiva?! Är det dom som skriver flest inlägg, dom som får flest kommentarer eller är det kanske både och?! Hur många läsare och kommentarer krävs det i så fall?! Vet du?



image483



Kommentera gärna!



Kommentera gärna!



image482



Min pumpa



Min pumpa



Vad tycker ni om den?



image481



Du är vad du äter



Du är vad du äter



Idag har jag knappt ätit någonting eftersom jag inte mår bra, alltså är jag ingenting...Jag får äta lite lyxigare under helgen istället. Vilken är din favoritmat?



image480




Lukta - Bubble gum



Lukta - Bubble gum



Skulle du vilja lukta som ett bubble gum?! Inte vet jag! Passar inte doften dig, så kanske du hellre vill lukta som en kanelbulle eller en Cosmopolitan cocktail?! Själv föredrar jag vanlig parfym...Vad skulle du vilja dofta?



image472



Drömmer mig bort



Drömmer mig bort



image479



Kläder - Barn



Kläder - Barn



Ida T



image473



Lukas



Lukas



image477



Till festen



Till festen



Ögon make up till festen! Hot or not?



image471



Make up remover



Make up remover



Funderar på att köpa den här, en ögon make up remover. Någon som vet om den är bra?


image475


Vinterjacka



Vinterjacka



Jag har flera vinterjackor, men ingen nyköpt för i år. Jag fryser alltid väldigt mycket och känner att jag behöver en riktig varm jacka i år, då vi är ute varje dag på jobbet. Svart och vit färg på jackan har jag valt bort, eftersom jag har svart på alla mina kläder och vitt snabbt blir smutsigt. Jag har hittat en jacka från Everest som jag tror är bra. Vilken färg tycker ni bäst om?







Inredning



Inredning



Jag tackade nej till lägenheten eftersom det fanns flera nackdelar! Här ska ni i alla fall på en bild på hur jag skulle vilja ha mitt kök när jag flyttar (om det är ett litet kök). Men jag skulle nog välja andra färger! Tänk vad mysigt att sitta och titta ut när man äter. Vad tycker ni?



image465



Vad ser du?



Vad ser du?



image464



Dagens bild



Dagens bild



Minimodellen Lukas - Mosters Minibus



image463



Mysig tröja



Mysig tröja



Den här mysiga tröjan från BE YOU K vill jag ha! Vad tycker du om tröjan?



image470



Inbrott i bilen



Inbrott i bilen



I morse när jag vaknade så mådde jag inte alls bra! Jag var tveksam om jag skulle gå till jobbet! Hur som helst så tänkte jag försöka att gå även om det tog emot...När jag kommer till bilen så ser jag att ena fönstret inte är stängt helt, låser är uppbrutet, dörrarna upplåsta, handsfacket öppnat, det ligger en massa lösa delar i bilen och jag ser att något har försökt att tjuvkoppla bilen. Inte blev man bättre av det!

Jag förstår inte vem som gör något sådant här?! Jag tror att det är några unga, omogna killar som tror sig vara tuffa. Men hur tuffa är dom egentligen när dom inte äns klarar av att tjuvkoppla bilen och dessutom gör inbrott utan att ta stereon som är väldig lätt att ta med sig?! Det enda dom är bra på är att förstöra! Jag kan se mig dom framför mig! Dom som på det ena eller andra sättet kommer att misslyckas i livet; Gå ut skolan med IG, bli arbetslösa eller jobba med ett jobb som inte betyder ett skit, småtjuvar som lever i en fantasivärld, dom som bildar familj där dom inte kan stå för vad dom är/gör och som antagligen slutar med skiljsmässa och barn som går i fel fotspår. Någon som varit med om samma sak?

Sedan undrar jag hur klantiga dom var egentligen. Det var minusgrader och det innebär att bilen är helt immig när man ska börja köra den, så man ser inget. Värmefläkten som sätts igång på morgonen satt fortfarande kvar i kontakten, hade dom tänkt åka iväg med den i?! Tur att man inte hade något av värde i bilen, förutom stereon då, men den glömde dom ju att ta. Det är nästan så att man skrattar!



image474



Min pumpa (bild) + spöke



Min pumpa (bild) + spöke









Bostad



Bostad



Nu har det hänt! Efter över ett års väntan så har dom äntligen ringt mig om en bostad, det tog tid! Dom ringde mig på jobbet idag! Imorgon efter jobbet ska jag dit på visning! Det verkar som jag kan få den om jag vill! Tyvärr finns det en del nackdelar och sedan har jag ju inte sett lägenheten än. Jag hoppas att den är fin! I alla fall så är det en 2:a med riktigt kök på 63 kvadrat här i Backa där jag bor nu. Hur skulle du vilja bo?

Fördelar

  • Två rum och kök - Bra med utrymme
  • Ligger i Backa - Nära familj och vänner
  • Badkar - Kan vara skönt att ha
  • Balkong - Bra på sommaren
  • Bilplats kan erbjudas
  • Förråd
  • Internet är möjligt
  • Portlås
  • Ny tapetsering
  • Bra förbindelse till jobbet

Nackdelar

  • Hyran är lite väl hög - Är jag redo att betala så mycket för den här lägenheten?!
  • Snabb inflyttning
  • Närmaste mataffär är en bit ifrån
  • Är osäker på området
  • Våning ett, en trappa upp



Kommentera inläggen



Kommentera inläggen




Pumpa



Pumpa



Nu har jag gjort klar min pumpa till spökfesten imorgon. Bilder kommer under veckan!

Ikväll blir det Prison Break här hemma i mörkret. Så vidare att man inte somnar innan!

Fick ett meddelande som gjorde mig glad. Men betyder det något!



Bästa citatet



Bästa citatet



Vilket är ditt bästa citat?! Vilket citat tycker du är bäst av citaten i förra inlägget?! Kan du något bra citat?



image459



Några bra citat



Några bra citat



  • Det var bättre förr, synd bara att vi inte visste det då
  • Pengar gör ingen lycklig, men jag gråter hellre i en Jaguar än i en buss
  • Vi tänker sällan på vad vi har, men alltid på vad vi saknar
  • Det bästa sättet att spara tid, är att använda den
  • Jag vill inte sätta världen i brand, bara tända en liten eld i ditt hjärta
  • Vill du inte ha mig som jag är, så är det inte mig du vill ha



Vilken är din favorit?



Mössa



Mössa



En mössa kan vara bra att ha på huvudet nu när det börjar bli kyligare ute. Den här är ifrån H&M! Vad tycker du?


image458

Snygg outfit - H&M



Snygg outfit - H&M



Snygg outfit från H&M, tycker jag. Jag har skrivit om den här toppen förut, fast om den mörkbruna som jag vill ha. Den rosa tycker jag också om, men den är lite för färgstark för min smak. Vad tycker ni om toppen från H&M?



image457



Prison Break - 22/10 22.00



Prison Break - 22/10 22.00



Imorgon börjar Prison Break igen - äntligen! Tredje säsongen börjar med att Michael Scofield åter igen är inspärrad, men den här gången i Sona, ett fängelse som kan liknas med helvetet. Inga vakter, inga regler och ingen chans att fly...Eller?!

Äntligen är Lincoln Burrows en fri man, men då hamnar Scofield i fängelse istället, eftersom han tog på sig skulden för Sarah som sköt någon. Hur ska detta gå?! Är det dags för Linc kanske att rädda Michael nu, vad tror du?




Dagens vill ha



Dagens vill ha



Dagens vill ha, en tröja i lång modell, kommer ifrån H&M. Jag funderar på den blåa! Jag har nästan inga kläder i blått, men nu tycker jag att det är ganska så snyggt med blått. Jag måste börja köpa mer färgglada kläder och inte bara svart hela tiden. Vad tycker du om tröjan från H&M?



image456



Åkte rätt person ut ur Idol?



Åkte rätt person ut ur Idol?



image455



Läs min blogg i helgen



Läs min blogg i helgen



Den som läser min blogg i helgen och kommenterar flitigt ska få en liten gåva. Jag vill helt enkelt veta vad ni tycker om min blogg, om mina inlägg och vad ni vill läsa mer om. Vad är en blogg utan läsare och kommentarer?!



image453




Första hjälpen



Första hjälpen



Den här boken tycker jag att alla borde ha hemma i bokhyllan (och även läsa). Man vet aldrig när något händer! Finns att köpa på bluebox.se. Vad tycker du?







Första hjälpen



Första hjälpen



Den här boken tycker jag att alla borde ha hemma i bokhyllan (och även läsa). Man vet aldrig när något händer! Finns att köpa på bluebox.se. Vad tycker du?







Idol



Idol



Vem åker ut ikväll?



Dagens shopping



Dagens shopping



Dagens shopping är två bastoppar i svart och vitt från H&M. Dom kan man ha till mycket! Vad tycker du?


image450 image451

Idol



Idol



Vem vinner och vem försvinner?




Kommentera



Kommentera




Hot or not - H&M



Hot or not - H&M


image448


Vad tycker du?



Powernap



Powernap



En powernap skulle jag behöva just nu! Men för mig skulle det aldrig att gå, eftersom det tar så lång tid för mig att somna. Brukar du ta en powernap ibland?



image449



Dagens vill ha från H&M



Dagens vill ha från H&M


image447


Vad tycker du?



Tacos



Tacos



Ikväll blir det tacos, smaskens! Vad tycker du?



image446



Vems hund?



Vems hund?



Vems hund är det här?! Kanske inte så svårt att gissa?! Vem tror du är ägaren?



image445



Stjärnor



Stjärnor



Idag var jag på jobbet redan halv sju! Vägen från bilen på parkeringen till jobbet var som tagen ur en film. Alldeles tyst var det, löven föll ner från träden och stjärnorna på himlen var så klara som jag aldrig har sett dom här i Sverige. Mysigt!







Tinnitus



Tinnitus



Igår när ett av barnen på jobbet skulle säga något till mig så började det att tjuta i örat. Jag kunde inte höra vad hon sa och jag blev lite chockad. Så har det blivit någon gång på kvällen förut, men aldrig så här. Jag var tvungen att fråga igen vad hon hade sagt. Tinnitus vill man ju verkligen inte ha! Känner du igen dig?



image443



Byggarbetarna



Byggarbetarna



Nu har jag skapat en ny kategori - "Min vardag". Där kommer jag att skriva om saker som händer i vardagen! Så är du inte det minsta nyfiken på mig och mitt liv så hoppa över den här kategorin. Hur som helst så skrev jag för ett tag sedan om någon som hade satt fast en lapp på min bil (läs längre ner i bloggen). Jag hörde av mig till honom, men jag tyckte att han var för gammal för mig, så det blev inget mer med det. Han trodde dessutom att jag var äldre...Nu har några av dom andra byggarbetarna utanför jobbet börjat att heja på mig och min arbetskompis. Vi ser ju varandra varje dag så det kanske inte är så konstigt att det har blivit så. Jag tycker i alla fall att det är kul! Byggarbetare har jag inget emot, eller vad säger ni?


image442

Dagens bild



Dagens bild



Dagens bild är en bild på vinet Blue Nun! Den bilden har jag valt eftersom jag fick sex flaskor vin igår av min kära far och däribland det vinet. Lite bortskämd är man allt! Vilket vin tycker du om?



image441



Julkänsla



Julkänsla



Fick nästan julkänsla idag på jobbet! Kan ni hjälpa mig att hitta på några fler julsånger som passar för barn?! Vi har redan tagit dom vanliga; Lucia, Staffan Stalledräng, Pepparkaksgubbarna, Tomtarnas julnatt, Sockerbagaren m.fl. Kan ni någon bra, som inte är för svår?


image440


Pojk- eller flicktröja



Pojk- eller flicktröja



Tror ni att den här tröjan är en pojk- eller flicktröja?! Jag tycker att det kan användas av både killar och tjejer, men den hängde på en särskild avdelning. Samma sak när jag kollade på nätshoppen! Tröjan är från Lindex! Jag skriver rätt svar lite senare! Vad tror ni?


image438

Minikändis



Minikändis



Visst är Tom Cruise och Katie Holmes dotter Suri väldigt söt! Vad tycker du och vem tycker du hon är mest lik?



image437



Vilka länder har du varit i?



Vilka länder har du varit i?



Jag har varit i:

  • Sverige
  • Kroatien
  • Italien
  • Grekland
  • Malta
  • Cypern
  • Turkiet
  • Slovenien
  • Danmark
  • Österrike
  • Bulgarien
  • Tyskland
  • San Marino



Jag älskar att resa och har varit i många länder i Europa. Tyvärr har jag inte varit i många länder utanför Europa, men det kommer kan jag lova. En gång hade jag chansen att åka till Thailand, men det blev Kroatien det året istället som vanligt tre veckor varje sommar. Drömresemålet just nu skulle nog gå till Karibien! Vilket är ditt drömresemål?



image436



Karibien



Ät dig frisk



Ät dig frisk



Nu vid förskylningsperioder är det viktigt att äta rätt mat för att hålla sig frisk. Här ska du få förslag på fem nyttigheter:

  1. Avokado - För dig som tycker om avokado så kan jag berätta att avokadon är bra för huden och håret. Gott att ha i sallader!
  2. Vindruvor - Vindruvor stärker immunförsvaret ! När du känner sötsuget nästa gång, så varför inte ta några saftiga druvor att mumsa på istället för onyttigheter?!
  3. Ägg - Ägg innehåller protein, zink och ett flertal vitaminer som är bra för synen, skelettet och hjärtat.
  4. Vatten - Ofta känner jag att jag borde dricka mer vatten! Varför inte ha en kanna framme jämt?! Vatten har många funktioner, det är helt enkelt livsviktigt.
  5. Mandel - Mandel är väl inget man äter varje dag direkt, men mandel ska tydligen vara bra för att hålla huden frisk. Någon som vet något gott man kan ha mandel till?



image435



Fika i solen



Fika i solen



Idag var det min tidiga dag, 07.00-13.00! Efter jobbet åkte jag hem till min storasyster, Jakob, Lukas & lilla Klara. På jobbet tyckte jag att det var jättekallt ute, men på deras balkong sken solen så skönt så att vi kunde ta fikan ute. Underbart! Det var nog den sista fikan ute för i år! Nu ska jag blogga och sedan fixa lite saker till festen på jobbet nästa vecka. Ikväll blir det Greys Anatomy! Vad gör du?



image434



Oboy



Oboy



Varm Oboy i höstmörkret och kylan! När blir man egentligen för gammal för Oboy?! Tycker du om Oboy?



image433



Spice Girls då och nu



Spice Girls då och nu



Jämför Spice Girls då och nu, vilken skillnad! Tror ni att deras comeback blir lyckad?



image431

image432



Dagens bild



Dagens bild



Minimodellen Lukas - Söt som socker



image430



Hiss eller diss



Hiss eller diss



Stickad keps (den här är från Ellos)! Hiss eller diss, vad tycker du?




Chilichoklad



Chilichoklad



Jag har hört delade meningar om hur gott chilichoklad är. Låter ju inte jättegott, men det kanske det är?! Vad tycker du (om du har smakat)?



image427



Snö



Snö



Jag undrar om det kommer någon riktig snö i Göteborg i år. Jag menar sådan snö som stannar kvar i en vecka, sådan snö så att barnen kan åka pulka och göra snögubbar. Det har hänt att det har regnat här på jul och det förstör ju verkligen hela julkänslan. Jag kommer ihåg snöstormen här i Göteborg när jag var liten (för drygt tio år sedan kanske...) då vi slapp gå till skolan för att det var så mycket snö. Istället gömde vi oss i våra snögrottor och livet lekte. Hur kommer vintrarna att se ut när våra barn ska växa upp?! Vad tror ni?



image426



Ljus i höstmörkret



Ljus i höstmörkret



Idag är det en riktig grå dag här i Göteborg! Vad är då mysigare än att tända några ljus, som lyser upp i höstmörkret?! Vad tycker ni?



image425



Britneys nya stil



Britneys nya stil



Vad tycker ni om Britneys nya stil, rosa peruk?! Jag undrar vad hon håller på med! Tror ni att den gamla Britney Spears någonsin kommer tillbaka?



image424



Tummen igen



Tummen igen



Hade jag varit liten, hade jag velat ha Tummen kläder! Min absoluta favorit! Vad tycker ni?







Vilken är finast?



Vilken är finast?



image416 image417



Tv-serier



Tv-serier



Nu börjar snart allt bra på tv igen! Det är väl det bästa med hösten?! Vilka tv-serier följer du?



Jag följer:

  • Prison Break
  • Lost
  • Greys Antatomy
  • Desperate Housewifes
  • Cityakuten
Dom här programmen försöker jag att följa, men jag missar avsnitt då och då. Det enda jag absolut måste följa är Prison Break (som börjar nästa vecka). Vad missar du absolut inte?







Ashlee Simpson



Ashlee Simpson



Varför ändrade hon på sig...Näsan, håret, stilen?! Jag tyckte bäst om hennes förra stil! Nu liknar hon bara Jessica mer och mer. Senaste nytt är att hon använder botox med, men det vet jag inte om man ska tro på. Vilken stil tycker du hon passar bäst i?




Vill ha



Vill ha



image412



One of a kind



One of a kind



Armbanden från One of a kind (ingen nyhet jag vet, men...) tycker jag väldigt mycket om! Jag vill ha ett i svart, inte det på bilden, utan det med texten Never give up. Ett bra budskap att ha i tankarna när livet känns jobbigt och orättvist. Det här står armbanden för:

"Bring good luck, protect yourself from harm, and ward off evil wishers with these leather cord bracelets with dangling charm."

Säkert något någon har kommit på för att tjäna pengar, men jag tycker om armbanden i alla fall. Vad tycker du?



image411



Vad skulle du göra?



Vad skulle du göra?



Jag ska berätta för er om något som hände mig första jobbveckan efter sommaren. Jag tog bilen till jobbet och parkerade som vanligt! Resten är faktiskt lite suddigt nu när jag tänker efter. Såg jag någon?! Hur som helst...När jag skulle åka hem igen så satt det en lapp på framrutan. En gammal biljett från Västtrafik kommer jag ihåg att det var. Jag undrade vem som var så dum att sätta fast en sådan på min bil. Hur som helst ville jag hem snabbt så jag tog ner den och slängde in den i bilen och åkte iväg hem. Några dagar senare fick jag syn på lappen igen. Jag tog upp den för att slänga den och vad såg jag då...På baksidan stod det så här:

Hej! Såg när du parkerade. Tycker du är söt. Café? Ring **********

Vad skulle du göra?

Vad som hände sedan kan du läsa om i min blogg någon gång under veckan.



image410



Pumpa



Pumpa



Halloween närmar sig med stora steg och även om jag inte firar Halloween så tänker jag göra en pumpa, precis som förra året. Jag hade velat göra en till spökfesten på jobbet med! Någon som vet när pumporna börjar att säljas?! Vad tycker ni om min pumpa nedanför (den första jag någonsin har gjort)?



image409



Pina Colada



Piña Colada



Jag är ingen temänniska, snarare en kaffe med mjölk människa. Men någon gång ibland kan det vara gott med te, men då gäller det att det finns någon god smak. Piña Colada hade jag velat testa! Vilken smak rekommenderar du?



image407



Hot or not



Hot or not



Min outfit idag var riktig tråkig, därför struntar jag i att lägga upp en bild. Jag hade svarta, tigtha jeans, en svart tunika och till det ett halsband i silver. Tröjan jag hade över var i en annan färg, men den satt inte på länge. Jag älskar kläder med färg, men jag har mest kläder i svart och därför blir det ibland lite väl svart när jag klär mig...Hur som helst så tog jag på det här halsbandet för att inte vara helt svart. Vad tycker ni om halsbandet från H&M, hot or not?


image406

Klänning



Klänning



Efter att ha väntat i över en månad, så har jag äntligen fått min klänning från Ellos. Jag passade även på att beställa en sjal! Jag är helnöjd med båda sakerna! Klänningen kommer att passa perfekt till en långärmad tröja och leggings eller strumpbyxor (nu när det är kallare ute). Vad tycker ni?









Pannkakshjärtan



Pannkakshjärtan



När jag var mindre gjorde jag ofta rosa (karamellfärg) pannkakshjärtan till min mamma på Alla hjärtans dag. Jag använde pepparkaksformar! Nu finns det ett bättre alternativ! Med den här stekpannan som finns att köpa på bluebox.se så kan du steka pannkakshjärtan eller varför inte ägg?! Vad tycker du?


image403


Tummis



Tummis



Förutom Ida T, så är Tummen min favorit! Supersöt klänning! Vad tycker du om Tummen?



image402




Fotboll



Fotboll



Innan matchen mot Liechtenstein så sa jag till min brorsa att matchen skulle sluta 3-0 till Sverige. Tror ni inte att den gjorde det då eller?! Synd att jag inte spelade på det! Men hade jag gjort det, så skulle den säkert ha slutat annorlunda. Hur som helst så är Sverige ett steg närmare EM. Såg ni matchen?



image401



Present



Present



Idag fick min syster äntligen sin inflyttningspresent. Det blev en pajform från Dorre, köpt på Cervera. Hon fick den med äpplen på, eftersom jag tyckte den passade bäst. Sedan kan man ta av locket och ha den till vanlig paj med. Så nu vet du syrranbyrran att jag förväntar mig paj när jag kommer och hälsar på...Vilken tycker ni bäst om?



image398

image399

image400



KENT



KENT



Vad tror ni om den nya skivan?



image397



Helgen



Helgen



Vad brukar ni göra på helgen?



Jag brukar...

  • Varva ner efter en jobbvecka (Sova lite längre)
  • Shoppa
  • Umgås med nära & kära
  • Ta promenader
  • Se på film
  • Blogga
  • Festa ibland



image396



Rosa Bandet



Rosa Bandet



I veckan ska jag nog gå och köpa Kellogg´s Special K Classic eller Kellogg´s Special K Active. Varför undrar kanske ni?! Under hela oktober månad går nämligen 2 kr för varje paket du köper till Cancerfondens Rosa Bandet kampanj. Bra initiativ tycker jag! Stödjer du Rosa Bandet?







Du blir vad du äter



Du blir vad du äter



Som jag har skrivit tidigare så ska jag berätta för er som läser min blogg, vad jag äter under en hel dag. Det tänkte jag göra idag. Kan hända att det blir lite färre saker just idag då eftersom jag ska skriva upp det...Vad äter du under en vanlig dag?



  • Frukost 09.00 - En croissant och en kopp varm choklad (Lyxlördag)
  • Mellanmål 12.00 - En gul kiwi (Vitaminbomb)
Efter klockan tolv åkte jag hem till min systers nya lägenhet där jag blev bjuden på fika. En kopp kaffe och två delicatobollar blev det.
  • Lätt lunch 15.00 - Skinka och pappas potatissallad
  • Kvällsmat ca. 18.00 - Rostat bröd och en kopp te
  • Övrigt - En glass
Verkligen ingen nyttig dag! Känns inte som jag har ätit så mycket idag, men allt onyttigt tar väl ut det. Skäms på mig för att jag inte har ätit något lagat mål. Den här dagen är väldigt annorlunda mot vad jag brukar äta. Jag får göra om detta snart igen på en vanlig vardag.



image394



Ge mig!



Ge mig!



MOR Cosmetics Ibiza Disco Beauty Case - Ge mig! Innehåller Body Cream, Eau de Parfume, Lip Gloss, doftljus och en kompakt spegel. Fin färg eller hur?







För trötta ögon



För trötta ögon



Oscar + Dehn - No rest for the wicked ska hjälpa mot trötta ögon. Priset är en hundring! Tror ni att den hjälper?



image392



Prison Break



Prison Break



Den 22 oktober är det dags! Då börjar tredje säsongen av Prison Break (min favoritserie) igen. Missa inte det på en tv nära dig! Följer du Prison Break?



image391



Tänd ett ljus



Tänd ett ljus



Gå in på aftonbladet.se och tänd ett ljus för våldets offer. Det står att dom granskar namnen innan dom publiceras, men ändå läste jag ett namn som löd mer våld till folket. Tråkigt! Våld är inte ok, tänd ett ljus för alla oskyldiga offer och deras familjer där ute. Har du tänt ett ljus eller ska du göra det?



image390



Shopping



Shopping



Vilken stad skulle du helst vilja shoppa i om du fick välja för en dag?! Jag skulle nog välja Milano eller Paris! Vilken stad skulle du välja?



image389



Idol



Idol



Vem är din favorit? Vilka tillhör din topp tre? Vem tror du åker ut ikväll? Vem vill du ska åka ut? Vem vinner hela Idol?








Victoria Beckham



Victoria Beckham



Titta vad som hände med Victoria Beckhams ansikte efter modefotograferingen i Paris. Skönt att se att stjärnor inte alltid är perfekta dom heller! Eller vad tycker ni?




K O M M E N T E R A



K O M M E N T E R A



Skulle vara tacksam om just du (du ja) kunde läsa lite av det jag har skrivit på min blogg (gå in på den kategorin du tycker om bäst) och kommentera bloggen, inläggen, dina åsikter, vad du vill läsa mer om o.s.v. Alla som kommenterar besöker jag! Ge mig inspiration till att skriva vidare! Mvh. Rock Chic



image384



Rosa gubbe



Rosa gubbe



Ett billigare alternativ till Kenneth Jay Lanes rosa gubbe (se längre ner i bloggen) är den här rosa jordgubben från kyssjohanna.se för endast 125 kr. Om man jämför den med flera andra "fejk" jordgubbar, så är den här faktiskt snygg, enligt mig. Vad tycker ni?



image383



Nicole Richie



Nicole Richie



På den här bilden ser Nicole Richie verkligen frisk och sund ut, tycker jag. Brunett = hett! Inte anorektisk! Måste säga att hon har snygga naglar, accessoarer och kläder. Vad tycker ni?



image382



Shopping - Senaste nytt



Shopping - Senaste nytt



Senaste nytt i garderoben är ett par benvärmare i svart från H&M. Kommer att användas flitigt under kalla höstdagar. Använder ni benvärmare?


image381

Body Butter Marshmallow



Body Butter Marshmallow



Jag har läst om ett body butter som heter MOR Cosmetics Marshmallow Body Butter. Den ska var bra för torr hud, vilket drabbar mig speciellt på hösten/vintern. Jag tänkte investera i ett body butter, men frågan är om man vill lukta som en marshmallow?! Någon som har testat detta?



image379



image380

Toni & Guy



Toni & Guy



Någon som har testat Toni & Guy Moisture Restoration Schampoo?! Ska vara en riktig återfuktare för håret. Tycker ni som har testat det att det är bra?



image378



Dagens skratt



Dagens skratt



Idag får vi pinnbuff till lunch (sa Jaqueline på jobbet). Haha! Någon som förstår vad hon menar?



image376



Greys



Greys



Jag tror att jag vet vad som händer med Meredith i Greys Anatomy ikväll. Ska bli spännande att se! Vad tror ni?



image375



Minimodeller



Minimodeller



Här är något för alla minimodeller där ute! Klänningarna är från Lindex. Vilken är din favorit?







Roliga presenter



Roliga presenter



Bluebox

















Bluebox



Tågcharter



Tågcharter



Tågcharter, varför inte?! Miljövänligt och perfekt för den som är rädd för att flyga. Själv är jag inte rädd för att flyga, men jag hade kunnat tänka mig att testa tågcharter om det är billigare. Vem vet, nästa sommar kanske det blir tågcharter till något spännande resmål eller till Kroatien (som alltid). Till Kroatien tar det ju cirka 2 dagar med bil, och drygt 2 timmar med flyg, så nu kanske det är dags att testa hur lång tid det tar med tåg?! Sovkupé med privat dusch/wc går att boka, låter ju rätt bra. Skulle ni kunna tänka er tågcharter?



image357



Skänk en slant



Skänk en slant



Skänk en slant till BRIS och Astrid Lindgrens barnsjukhus genom att köpa CowParade kor som finns att köpa på bluebox.se . 10 kr från varje miniatyrko som säljs i Sverige går till BRIS och 10 kr till stiftelsen för Astrid Lindgrens barnsjukhus. Gillar du inte kor så kan du ju alltid ge bort en i present. Vad tycker du?




The real thing



The real thing



Absolut sista inlägget för idag! Jämför den här med den lite längre ner. Vill ha i rosa! Vad tycker ni?



image356



Kenneth Jay Lane



Tänk positivt



Tänk positivt



Jag försökte tänka positivt när dom nya ägarna tog över på jobbet. Det började bra med att jag antagligen får behålla jobbet tills mitt kontrakt löper ut. Men idag kom bomben! Orkar inte skriva ner allt! Jag trivs otroligt bra på mitt jobb, men inte ens den här gången har jag turen på min sida. Ett stort suck! Men imorgon är en ny dag...och det här blir sista inlägget för idag. Hur har din dag varit?



image355



Halsband



Halsband



För ett tag sedan beställde jag två halsband (medaljonghjärtan) till mina två systrar. Ett i silver till min storasyster och ett i guld till min tvillingsyster. Tror ni inte min kära tvillingsyster har köpt ett likadant till sig själv då?! Lite otur! Jag får väl helt enkelt ta det själv. Jag har ju redan ett i silver som jag är supernöjd med. Vad tycker ni om halsbanden från Ellos?




Love forever



Love forever



Hade beställt en tröja från Ellos med texten "Love forever". Den skulle ha kommit i början av oktober! Nu när jag gick in och tittade, så står det att den är slutsåld. Irriterande! När jag beställde den, så var den inte slutsåld. Så raderade en massa saker från min beställning eftersom jag blev irriterad. Ville dock inte ta bort allt, eftersom en del saker vill jag verkligen ha. Tröjan kanske inte var så fin ändå...Vad tycker ni?







Hot or not



Hot or not



Halsband från Ellos - Hot or not?







Fotografering



Fotografering



Imorgon ska vi ha fotografering på jobbet! Efter mycket om och men så har jag äntligen bestämt vad jag ska ha på mig. Garderoben är full av kläder och ändå känns det som man inte har något att ta på sig. Känner ni igen det?

Hur som helst så ska jag ha en gulblommig (låter inte så snyggt, men det är det) tunika från VILA, en svart väst över det och ett par svarta, tighta jeans. Bilder kommer i veckan för den som är nyfiken!







Lopez ska ha tvillingar



Lopez ska ha tvillingar



Rykten säger att Jennifer Lopez och Marc Anthony ska ha tvillingar. Kanske lika bra med två på en gång, då J. Lo är en bra bit över trettio och dessutom inte har några egna barn sedan tidigare. Själv är man ju tvilling...Vad tror ni?



image348



Hot or not



Hot or not


image347


Skjorta från Ellos - Hot or not?



Supersöt



Supersöt



Jag älskar Tummen (den där lilla rosa, glada saken som ser ut som en tumme). Den här bodyn skulle passa perfekt på en färgstark, glad liten tjej. Kanske något att ge bort i julklapp till någon liten prinsessa?! Vad tycker ni?



image346



Tummen



Inredning



Inredning



Jag tycker om det här porslinet från Boda Nova - Sesaon. Vad tycker du?



image344


image345


De fick fel barn med sig hem



De fick fel barn med sig hem



Igår läste jag om ett par i Tjeckien som hade fått med sig fel barn hem efter tiden på BB. Föräldrarna var mörkhåriga och barnet ljust och deras bekanta tyckte att det var något som inte stämde. För att få tyst på det hela bestämde sig föräldrarna för att DNA-testa sig. Det visade sig att dom inte var föräldrar till sin lilla flicka. Sjukhuset kontaktade den andra familjen och nu ska dom byta barn (och namn) när flickorna nästan är ett år gamla. Hemskt! Tänk att skapa ett band till den man tror är sitt barn och så visar det sig att någon annan har ens riktiga barn. Hur skulle du reagera?



image343



Dagens shopping



Dagens shopping



  • Torgvantar (Se bild längre ner i bloggen)
  • Inflyttningspresent till min syster (Kan inte skriva än vad det är)
  • Smink (Lite nytt höstsmink)
  • Kläder till syskonbarnen Filippa & Fanny från Lindex (Jag hittade dom, farmor betalade)



Dagens bästa: Jag shoppade lagom mycket och slutsumman blev inte så farlig
Dagens sämsta: Det sminket jag skulle ha fanns varken på Lindex, H&M, Åhléns eller Kicks, så jag fick köpa ett nytt märke (Hoppas verkligen att det är bra)



Filippa och Fanny kommer att bli riktiga modeprinsessor på dagis i dom här kläderna. Både lila och rutigt/mönstrat är inne! Vad tycker ni?









Du blir vad du äter



Du blir vad du äter



Någon dag under nästa vecka ska jag skriva upp allt jag äter under en dag. Kan vara rätt intressant att se! Vad äter du för slags mat?



image337



Fashionistas



Fashionistas



Rätt svar på förra inlägget är tvillingarna Ashley och Mary-Kate Olsen. Jag tycker att dom båda har en skön stil och jag inspireras av dom! Det blir bra även när dom klär sig avslappnat! Vad tycker ni?



image336



Ser ni vilka det är?



Ser ni vilka det är?



image335



Egyptian Magic



Egyptian Magic



Jag har hört att Egyptian Magic ska vara väldigt bra och att man kan använda den inom flera områden till olika saker?! Någon som har testat Egyptian Magic och kan berätta vad ni tycker?


image334



En liten lista



En liten lista



1. Vad är total lycka för dig? När jag själv och nära & kära mår bra på alla sätt och vis
2. Mitt liv skulle bli lättare om?
Om jag fick fast anställning på mitt jobb, där jag trivs så bra
3. Världens viktigaste fråga just nu?
Cancerforskning! Alla tycker olika utifrån egna erfarenheter.
4. Vad är det bästa som kan köpas för pengar?
Lycka går inte att köpa, så jag får säga resor till exotiska länder
5. Vilken egenskap är du mest nöjd med hos dig själv?
Att jag är omtänksam



image333



På min önskelista



På min önskelista (just nu)















Önskelista



Önskelista



Ok, nu tror ni säkert att jag är konstig som börjar med en önskelista redan! Jag fyller ju inte år förrän i januari och till jul är det drygt 2 månader till. Men så här är det! Jag hittar saker hela tiden som jag vill ha och som jag sedan glömmer bort var jag har hittat dom. Så från och med nu ska jag lägga in saker här på min blogg under kategorin "Önskelista", så när det sedan är dags att köpa något till mig så kan man enkelt gå in här och kolla vad jag vill ha. Smart eller hur?! Vad tycker ni?



image315



Skön stil



Skön stil



Alla ni som tittade på Idol igår, tyckte ni inte att deltagarna hade blivit stylade väldigt bra?! Igår tyckte jag bäst om Gathanias stil! Men jag tyckte även om flera av dom andras stilar! Kolla in tv4.se/idol för fler bilder! Vem tyckte ni hade skönast stil igår och vem tyckte ni sjöng bäst?



image314



Victoria Beckham



Victoria Beckham



Victoria Beckham var kändisen längre ner bakom "Gissa kändisen". Många som besökte min sida, men ingen som svarade. Här är i alla fall bilden! Vad tycker ni om Victoria Beckham?



image313



Stegräknare



Stegräknare



Förra lördagen började vi en tävling på jobbet - Vem som tar flest steg under några veckor. Jag började i tisdags och ligger fortfarande lite efter. Men men igår nollställde vi stegräknarna och började om på nytt idag igen. Just nu är jag upp i nästan 5000 steg och det kan promenaden (kort, men ändå) förut ha hjälpt till med. Mitt mål är som sagt 10 000 steg om dagen. Vinner tävlingen gör den som har flest antal steg sammanlagt under dom här veckorna. Hur många steg tar du varje dag (om du använder stegräknare)?



image312



Gissa kändisen



Gissa kändisen



                               image309

image310

          image311



Vem tror ni att det är?



Voodoo



Voodoo



Voodoo knivställ skulle jag vilja ha i mitt kök. Det svarta tycker jag är snyggast! Vad tycker ni?







Ekologiskt mode



Ekologiskt mode



Varför köpa ekologiskt kaffe, mjölk och ägg, men inte ekologiska kläder?! Jag tror att det kommer att bli allt mer trendigt att klä sig miljövänligt! H&M har ju börjat med en Organic Cotton kollektion som innebär att kläderna är tillverkade av 100 % ekologisk bomull. Så länge priserna inte är för dyra så kan jag tänka mig att köpa ekologiskt mode. Vad tycker du?







H&M



Vad använder du?



Vad använder du?



Vad använder du för smink nu under hösten/vintern?! Jag kör med mina vanliga favoriter, men börjar snart även att använda rouge nu när det är kyligare ute. När det gäller puder så är Maybelline Pure Powder - Matte Finish min absoluta favorit. Den är billig och perfekt för mig som är ute efter en matt look! Vilka produkter är dina favoriter, vad använder du?



image305



Trendig - Så ska du shoppa



Trendig - Så ska du shoppa



Vill du vara trendig så ska ge dig några tips på vad du ska shoppa...

  • Kläder i lila - Höstens modefärg
  • Kläder som är stickade - Höstens måste
  • Kläder med rutigt mönster - Höstens mest vågade
  • Kläder & accessoarer i metall - Höstens coolaste


image304

 H&M



Fotograf - Jag ?



Fotograf - Jag ?



© Rock Chic



Igår fick jag höra att jag kanske borde satsa på fotografyrket! Vet ej om det var allvarligt menat, men jag har fått en del beröm för mina bilder. Jag tror inte att det är för att jag är bra på att ta kort, utan mest för att jag kan fånga ögonblicket. Ett barns skratt till exempel, när deras ögon glittrar av glädje. Jag älskar att ta kort, men jag gör det mest för att det är kul och för att spara minnen. Här ska ni i alla fall få se några kort som jag har tagit. Nästan alla kort är i original (något enstaka kort har jag ändrat ljuset på). Ser ut som vanliga kort tycker jag! Vad tycker ni?





























© Rock Chic



Inköpslista



Inköpslista



Nu har jag varit småsjuk i över en veckas tid! Igår var första dagen på länge som jag kände mig bättre. Men den här veckan har det varit mycket övertid och kroppen är helt slut.



Igår fyllde mamma år, grattis! Det firades med nära & kära på kvällen. Min syster kom förbi med lilla Klara, 2 månader och jag fick hålla henne för första gången. 1035 gram vägde hon när hon föddes och hon vara bara 37 cm lång. Men hon är allt en liten tuffing och hon var så söt så att man nästan ville behålla henne hos sig =)



I helgen blir det att varva ner ordentligt och att kanske ta en lång promenad så jag får upp stegen på stegräknaren (vi har ju en tävling på jobbet...). Vad ska ni göra i helgen?



Imorgon ska jag försöka att ta en snabb sväng och köpa lite nödvändiga saker:

  • Ett par torgvantar från Lindex som behövs till jobbet (och när man kör bil på morgonen)
  • Inflyttningspresent till min tvillingsyster (kom med förslag)
  • Lite nytt höstsmink







Låtar som spelas hemma hos mig



Låtar som spelas hemma hos mig



Jag älskar musik och har ofta musik på här hemma. Jag tycker om allt ifrån rockballader till RnB. Väldigt blandat med andra ord! Här är några låtar som har spelats hemma hos mig i veckan (gamla låtar, jag vet). Vilka låtar spelar du hemma hos dig?



  • Sunrise Avenue - Fairytale gone bad
  • Guns N Roses - Knockin´ on heavens door
  • Scorpions - Wind of change



image283



Idolfavorit



Idolfavorit



Vem är din idolfavorit?



image282



? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?



Vilken groda ;)



Vilken groda ;)



Idag såg jag en livs levande groda ute på gräsmattan vid jobbet. Liten var den verkligen inte! Det kom mig att tänka på: Man måste kyssa många grodor innan man hittar sin prins! Eller vad säger ni?


image281

Stora & små



Stora & små



Någon som läser tidningen Stora & små?! Min systers son Lukas är med i den! En liten minimodell är han! *Stolt moster*



image280



© Rock Chic



Aniston + Bloom =



Aniston + Bloom =



Läste förut att Jennifer Aniston och Orlando Bloom dejtar varandra. Man ska ju inte tro på allt man läser, men vem vet?! Känns lite otippat, men ändå som att dom skulle passa bra tillsammans. Vad tycker ni och vad skulle deras smeknamn bli?



image279



Tävling



Tävling



Vi ska tydligen ha en tävling på jobbet om vem som tar flest antal steg under några veckor. Nu har dom övertalat mig att vara med, så nu sitter jag här med min stegräknare på mig. Just nu visar den ca 7000 steg! Det är dom stegen jag har tagit under min jobbdag. Rätt så bra! Visar i alla falla att jag inte sitter stilla på jobbet...

Mitt mål är att gå 10 000 steg per dag, eftersom det är det som rekommenderas. Men jag kommer verkligen inte att vinna den här tävlingen, även om jag anstränger mig. Varför?! Därför att...

  • Alla andra fick sina stegräknare i lördags eller igår - Jag ligger alltså på sista plats
  • Många på mitt jobb tränar på fritiden - Tänk er hur många steg dom tar
  • Promenader har jag tid med ibland - Men det räcker inte långt
  • Det går att fuska otroligt mycket - Ingen kollar att det du skriver upp är sant
  • Jag är en tävlingsmänniska - Men det finns det många av på jobbet

Så jag har helt enkelt bestämt mig för att vara med för att det är nyttigt att röra på sig och kul att veta hur många steg man tar varje dag. Nu ska jag bara ta igen gårdagen så att jag kommer upp i 70 000 steg/vecka. Det ni! Tränar ni något?



image278



Coola prylar



Coola prylar



Coola prylar från Koziol. Vad tycker ni?














Köksprylar



Köksprylar



Dom här två salt- och pepparströarna från Koziol vill jag ha. Vad tycker du?


image269



Lindex



Lindex



Jag börjar tycka om Lindex allt mer och mer. Förr tyckte jag att det var en riktig tantaffär (ursäkta uttrycket), men nu för tiden kan man faktiskt hitta riktiga fynd därifrån. En annan bra sak är att man kan shoppa online från Lindex. När ska min favoritaffär Gina Tricot öppna en nätbutik?! Här ska ni i alla fall få några bilder på kläder och accessoarer från Lindex som jag tycker är snygga. Vad tycker ni om Lindex?















Hot or not



Hot or not



Denna ullkappa i 70 % ull, 10 % kashmir och 20 % polyamid finns att köpa på Lindex. Finns även i rött och svart! Hot or not?


image260



Trendrapport



Trendrapport



Om jag ska gå efter det jag ser ute på stan just nu, så verkar följande vara trendigt:

  • Skinn, lack & läder - Skinnjackor ser jag mycket av och några läderleggings här och där
  • Oversize upptill och tight nedtill ser jag på många - Liksom på mig själv
  • Svart och grått utgör basfärgerna - Men starka färger är också att räkna med
  • Lager på lager fungerar fortfarande - Perfekt under hösten/vintern



image259



Silverleggins



Silverleggins



Dom här silverskimrande leggingsen är från Ellos. Vad tycker du?! Är det något du skulle kunna tänka dig att ta på dig?


image257

Lee Stafford produkter



Lee Stafford produkter



Jag har tidigare skrivit att jag använder Lee Stafford produkter! Bland annat använder jag Lee Stafford glansspray. Nu funderar jag även på att köpa och testa Poker Straight Flat Iron Protection Mist (inget kort namn det där). Den här produkten ska skydda håret mot värmeskador vid användning av plattång m.m. Dessutom tycker jag att alla Lee Stafford produkter luktar otroligt gott. Vilka produkter använder du till håret?



image258



RSS 2.0